Behandelingen

De behandelingen & massages hebben een therapeutische & helende werking wanneer zij op korte termijn worden herhaald in combinatie met voedings –en leefstijladvies. De juiste voeding & de ayurvedische massages ondersteunen elkaar in het genezingsproces.

Advies nodig welke holistische behandeling je op dit moment nodig hebt? Bel me even op & ik stuur je in de juiste richting.

Abhyangha

Ayurvedische massage van het volledige lichaam met warme kruidenolie. De nadruk ligt op het voeden van het lichaam met de olie, ontspannen van de spieren, gewrichten & je geest.
€ 55 '60

Shiro-abhyanga

Ayurvedische hoofdmassage met warme kruidenolie. Goed voor mentale stress, slaapproblemen, hoofdpijn, haaruitval, …
€ 20 '20

Full body massage

Van kop tot teen genieten door een combinatie van een abhyanga & shiro-abhyanga, alles met warme authentieke ayurvedische olie.
€ 70 '80

Abhyanga met marmapunten

Ayurvedische massage van het lichaam met warme olie. De nadruk ligt op het voeden van het lichaam met de olie, ontspannen van de spieren, gewrichten & je geest. Daarnaast worden de marmapunten/shiatsupunten bedrukt om de energie in je lichaam extra te doorstromen.
€ 70 '80

Ontspanningsmassage

Een ontspannende lichaamsmassage met warme amandelolie waarbij je lichaam & geest volledig tot rust komen. Ik geef meer aandacht aan je persoonlijke probleemzones.
€ 55 '60

Halve lichaamsmassage

Ontspannende massage met warme amandelolie van de achterzijde van het lichaam met uitgebreide aandacht voor het hoofd, de rug, de benen & de voeten.
€ 45 '45

Rugmassage

Massage van de rug met warme olie. Hier gaat er aandacht naar de nek, de schouders en het bekken.
€ 30 '30

Rug & cup

Massage van de rug met warme olie met aandacht voor de nek, de schouders en het bekken. Als afsluiting wordt er cuppingtherapie toegepast om in de diepte van de spieren te werken.
€ 50 '50 tot 60'

Cuppingtherapie

Een chinese techniek waarbij cups op het lichaam worden geplaats. Door het zuigende effect van de potjes wordt de doorbloeding plaatselijk heel diep nog gestimuleerd. Deze Heel effectief bij rugklachten, gespannen spieren, hoofdpijn, stress, hartkloppingen, ...
€ 30 '20 tot '30

Voetreflexmassage

Ontspannende voetmassage met aandacht voor reflexpunten. Stimuleert de doorbloeding in je lichaam, ontgift de spijsvertering, anti-stress en je voeten voelen veel losser aan na deze behandeling.
€ 45 '50

Zintuigbehandeling

Een ayurvedische zintuigbehandeling is doeltreffend voor: nekklachten, hoofdpijnen, oorklachten, tinitus, oogklachten, algemene zuivering en voeding van de zintuigen. Een zintuigbehandeling bestaat uit: ayurvedische hoofdmassage, gezichtsmassage, een oogbad met ghee, oorbehandeling met medicinale olie, gorgelen met medicinale olie, olie –en rookbehandeling van de neus
€ 80 '70

Ayurvedische gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging & aangezichtsmassage met 100% natuurlijke & ayurvedische producten.
€ 45 '45
  • Felia Lannoo Blg 7345 0
  • Img 2224 1
  • Felia Lannoo Blg 7345 8 X
  • Felia Lannoo Blg 7345 8 Xxx
  • Img 2203 1